Buna sa incep cu inceputul, la varsta de 8 ani ai mei s-au despartit, iar mama fiind constransa si santajata de parintii tatalui meu,a renuntat la mn. Am fost incredintat lui. Cu toate ca eu am fost sub custodia lui, nici macar o zi nu am fost alaturi de el. In tot acest timp eu am stat cu bunicii, nelasandu-ma nici macar o zi sa ii pot vedea pe vreunul din ei. Daca ma cauta mama ii zicea ca sunt plecat de acasa, sau chiar uneori cand stiau ca trebuie sa vina, ca o anuntau, bunica ma trimitea in alt oras,tabara,etc...doar ca sa nu fiu acasa cand vine mama mea. acum sunt major, dupa tot acest timp bunica a profitat dupa urma mea. Mama platea pensie alimentara, care mie mi se zicea ca nu exista....Acum sunt major, am un loc de munca stabil, iar bunica vrea sa ma dea afara din casa. daca stie cnv cum sa procedez as dori sa stiu si eu. am toate actele de la divortul lor, tot ce este necesar sa dovedesc ca nu am fost lasat sa cresc cu cel caruia am fost incredintat. Ba mai mult, copil fiind de 8 9 ani bunica imi spunea de parintii mei nu ma vor, ca mama este o"curva" si multe altele. Dupa 18 ani am luat legatura si cu parintii mei ceea ce a deranjat-o foarte mult pe bunica si procedeaza in felul acesta.Multumesc.Bunicii sunt din partea tatalui. Tata avea apartament, avea toate conditiile sa ma creasca, loc de munca bun, si ma vroia si el...dar....
Cel mai recent răspuns:
catalinm75 , utilizator
10:40, 7 August 2015