avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara

Speta: Tatal meu are 58 ani, a lucrat cca 17 ani ca si cadru militar a fost trecut in rezerva, plus alti cativa ani de munca in mediu privat. In momentul de fata nu lucreaza, poate sa solicite pensie militara anticipata, unde trebuie sa se adreseze in acest sens?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: buburuza , utilizator 08:48, 5 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesirea la pensie in conditiile legii nr. 263/2010 tare tare In conditiile noi legei a pensionarii, intreb cand pot iesi la pensie (limita de varsta, anticipata sau anticipata partial) ? Am 53 ani (nascut in iunie 1958 ... (vezi toată discuția)
Cui ma adresez ca sa beneficiez de pensie de invaliditate, comisiei de expertiza medico-militara sau medicului expert al asigurarilor sociale? ginamusat ginamusat Buna seara! Va rog sa ma ajutati intr-o mare problema in care nu stie nimeni nimic. Eu am 16 ani si 11luni de activitate militara plus alti 11ani in ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru completarea carnetului de munca pentru un cadru militar in rezerva Silvia  Aldea Silvia Aldea Ma confrunt cu urmatoarea situatie inedita: [b]un fost cadru militar care a trecut in rezerva prin demisie in cursul anului 2007 [/b]ne solicita sa-i comunicam ... (vezi toată discuția)