avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plata impozit pe venit la executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Plata impozit pe venit la executarea silita

Buna ziua.Am avut un teren in propietate pe persoana fizica care a fost pus garantie pt un credit la o SC.Creditul nu a fost rambursat, a ajuns la executor. Terenul a fost vandut la jumatate din valoare. Dupa aprox. trei luni primesc o instiintare pe persoana fizica de la finantele locale in care sunt anuntat ca trebuie sa platesc impozit pe venit pe suma cu care sa vandut terenul. Eu nu am vazut nici un leu. Banii presupun ca s-au dus in cont la executor. Deci nu am nici un folos material.Precizez ca eu nu am nici o sursa de venit.
Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe executare silita ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au girat acum 4 ani o firma cu apartamentul. Intre timp aceasta a dat faliment si banca a executat anul trecut apartamentul. Parintii au primit o ... (vezi toată discuția)
Ce face girantul in cazul in care debitorul nu plateste? syberia_sims syberia_sims Buna ziua, Acum doi ani am girat pentru un credit de nevoi personale unei \\\"prietene\\\" si am semnat un contract de garantie reala mobiliara asupra ... (vezi toată discuția)
Litigiu teren primarie - constructie persoana fizica tudorc53 tudorc53 Am achizitionat un atelier mecanic , ce a revenit unui primar prin compensatiile legii 18, , iar terenul apartine primariei , si mi-a fost dat in folosinta pe ... (vezi toată discuția)