avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bilant 30.06.2015
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bilant 30.06.2015

Buna ziua,
Am completat bilantul pentru o microentitate iar la tip situatie financiara ( sus pe prima pagina ) apare UU nu BS , si xml generat este 1050 in loc de 1027.Am fost sa il predau la ghiseu la ANAF si nu l-a pimit din acest motiv.
Ca sa apara sus tip situatie finanaciara BS tebuie sa bifez la entitati mici si se genereaza xml 1027.
Firma se incadreaza la microentitati , cum sa procedez ?
Va multumesc si astept raspuns urgent.
Cel mai recent răspuns: Bajinaru Ramona , utilizator 17:56, 10 August 2015
Eu am bifat tot microentitati.Apare tip situatie financiara UU dar l-am depus online si n-am avut nici-o problema.
multumesc .
Buna ziua! Pentru incadrararea societatii ( microentitate sau entitate mica)trebuie sa luam datele din bilantul de la 31.12.2014.? Adica sumele de la rd. 04+09+10 . Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 10 August 2015
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant simplificat refuzat la anaf carmenbn carmenbn Azi am depus un bilant simplificat la ANAF,la ghiseu.Firma are active 0,CA 0.Am fost refuzata pe motiv ca la tip situatie(dreapta sus) apare UU in loc de BS,si ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la microintreprindere la entitate mică. ce se modifică la întocmirea situațiilor financiare anuale? Laura_MB Laura_MB Buna ziua. As dori sa stiu ce obligatii apar in cazul trecerii de la microintreprindere la entitate mica. Multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Am constatat preluarea greșită, ani la rând, a capitalului social în bilanț. cum se poate corecta această eroare? ionela11 ionela11 Buna ziua, Am constatat ca s-a preluat gresit capitalul social in bilant trebuia sa fie 200 lei in loc de 210, ...si asta ani la rand. Cum se poate corecta ... (vezi toată discuția)