avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Spune-ne cine eşti Felicitari si multumiri
Discuție deschisă în Spune-ne cine eşti

Felicitari si multumiri

Seara buna.
Daca ne vom cunoaste vreodata, veti afla ca nu sunt nici prea diplomata si ca nu am nici periute prin buzunare.
Astfel, va rog sa ma credeti cand va multumesc pentru sprijinul acordat de-a lungul timpului. Intotdeauna, pe www.avocatnet.ro, am gasit raspunsuri si informatii valide, utile si corecte despre toate subiectele de interes pentru mine.
Multumesc frumos, sper sa ne imprietenim,
Dodo Tecaru
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:26, 5 August 2015
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Felicitari pentru ca ati inteles sa multumiti acelora care prin atentia acordata subiectelor initiate de dvs,au exprimat opinii si informatii care s-au dovedit folositoare dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Halal site ContSters301306 ContSters301306 trag concluzii dupa aprox. o luna de zile si am ajuns la concluzia ca site-ul asta este exact ca si realitatea : un fals plin de oameni fara valoare , ca sa nu ... (vezi toată discuția)
1.000 de experiente avocatnet.ro. ajuta si tu! Alin Popescu Alin Popescu Ajutati-ne sa strangem 1.000 de pareri / experiente despre Avocatnet.ro. Cu aceste texte vom intampina in viitor oamenii care vor sa se inscrie in site si care ... (vezi toată discuția)
Contract voluntariat vs c.i.m. codrina.ama codrina.ama Buna seara. Sunt somer si am gasit un post de casier incasator la un ong. Mi s-a spus ca va trebui sa lucrez cu contract de voluntariat 1-2 saptamani, abia ... (vezi toată discuția)