avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Control fiscal obligatoriu la cedarea partilor sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Control fiscal obligatoriu la cedarea partilor sociale

Doresc sa cedez partile mele sociale asociatului meu fara nici o pretentie financiara sau alte pretentii. Partile mele sociale sunt 50% din total. Imi putei spune daca s-a emis in 2015 vreo lege care obliga la solicitarea unui control fiscal inainte de cedarea partilor sociale? Ce acte sunt necesare pentru cedarea partilor mele sociale avand in vedere ca nu doresc nici un beneficiu financiar si nici nu doresc sa platesc impozit pe partile mele cedate?
Ultima modificare: Joi, 6 August 2015
piic, utilizator

Alte discuții în legătură

Asociati cu parti sociale egale nu se inteleg dennisnic dennisnic detin 50%parti sociale intr-o societate comerciala la care sunt si administrator . Celelalte 50% sunt detinute de un alt asociat . Avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Cedare/cesiune dividende Cezary Cezary Buna ziua Pana in 2013 asociatul meu a detinut 5% din partile sociale, incepand cu anul 2014 acesta are 50% parti sociale. Intrebarea mea este daca ii pot ... (vezi toată discuția)
Asociat si administrator srl-cesionare parti sociale Valentina_D Valentina_D Buna ziua, Sunt asociat (nu unic) si administrator intr-un SRL si as vrea sa cedez partile mele sociale . Am doua variante: sa le cedez celuilalt asociat ... (vezi toată discuția)