avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redeschidere dosar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Redeschidere dosar

Se poate redeschide un dosar dupa hotararea definitiva a I.C.C.J. daca in termen de 4 ani nu a fost ideplinita in totalitate si intre timp au aparut fapte noi?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:46, 6 August 2015
In principiu, nu este posbil, doar daca, sunt motive de revizuire conform art.509(1) pct.5 NCPC,oricum, sunt necesare mai multe detalii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac impotriva hotararii litigii_munca litigii_munca As dori sa stiu care sunt caile de atac la hotararea pronuntata in cererea de apel formulata in cazul unui litigiu de munca. In ce articole legislative se ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de revizuire? ContSters326896 ContSters326896 Care este termenul de revizuire intr-un proces pe conflicte de munca ? Si ce sanse am sa-mi fie admisa cererea de revizuire !, Daca se costata ca s-au pus acte ... (vezi toată discuția)
Putere de lucru judecat caradis caradis Buna ziua. Pot depune cerere de Recurs in interesul legii daca abia dupa un an si jumatatate am observat ca doua decizii ale aceleasi instante sunt contrare ... (vezi toată discuția)