Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati.
Sunt presedintele unei Org.neguvernamentale si non profit ( ONG) si am derulat ca partener un proiect structural pe fonduri Europene.
Din vari motive nu am putut achita impozitul pe salarii pentru mai multe luni si nu dispun de aceste sume nici in prezent. Intrbarea este daca pot eu ca persoana fizica sa fiu executat silit sau pot intra in faliment simplificat si sa radiez ONG-ul pentru a scapa de aceasta datorie. Nu as dori sa desfiintez organizatia dar alta solutie nu am. Multumesc anticipat.
Vi se va atrage răspunderea solidară și veți plăti personal.
Cum adică, primiți moca fonduri structurale, care includ și cheltuieli cu salariile și nu plătiți impozitul? Ar trebui să fie incriminată ca și infracțiune o astfel de faptă, sincer.
Nu am primit acesi bani de la bebeficiar de acum 2 ani probabil ca are el lipsa in cont.La insistentele mele mi-a spus ca el nu dispune de aceste sume.
Eu am aceste cheltuieli eligibile sa le primesc si sunt aprobate de OIR POSDRU si AMPOSDRU
Insolventa ong
mara78
Buna ziua!
Suntem o asociatie non-profit si derulam in prezent un proiect finantat prin POSDRU.
Avand in vedere modificarile unilaterale ale Autoritatii de ... (vezi toată discuția)