avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Un ONG, poate fi executat silit cu bunurile personale ...
Discuție deschisă în Executare silită

Un ONG, poate fi executat silit cu bunurile personale persoana fizica?

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati.
Sunt presedintele unei Org.neguvernamentale si non profit ( ONG) si am derulat ca partener un proiect structural pe fonduri Europene.
Din vari motive nu am putut achita impozitul pe salarii pentru mai multe luni si nu dispun de aceste sume nici in prezent. Intrbarea este daca pot eu ca persoana fizica sa fiu executat silit sau pot intra in faliment simplificat si sa radiez ONG-ul pentru a scapa de aceasta datorie. Nu as dori sa desfiintez organizatia dar alta solutie nu am. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: paveldoghi54321 , utilizator 15:26, 6 August 2015
Vi se va atrage răspunderea solidară și veți plăti personal.

Cum adică, primiți moca fonduri structurale, care includ și cheltuieli cu salariile și nu plătiți impozitul? Ar trebui să fie incriminată ca și infracțiune o astfel de faptă, sincer.
Nu am primit acesi bani de la bebeficiar de acum 2 ani probabil ca are el lipsa in cont.La insistentele mele mi-a spus ca el nu dispune de aceste sume.
Eu am aceste cheltuieli eligibile sa le primesc si sunt aprobate de OIR POSDRU si AMPOSDRU
Ultima modificare: Joi, 6 August 2015
paveldoghi54321, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma de bani pe cap beneficiar de program posdru alina_25 alina_25 Am o curiozitate cam ce suma au primit sau ma rog primesc organizatiile de asa zis incearca sa includa pe piata muncii prsoane defavorizate social (romi ... (vezi toată discuția)
Insolventa ong mara78 mara78 Buna ziua! Suntem o asociatie non-profit si derulam in prezent un proiect finantat prin POSDRU. Avand in vedere modificarile unilaterale ale Autoritatii de ... (vezi toată discuția)
Insolventa asociatie nonprofit mara78 mara78 Buna ziua! Suntem o asociatie non-profit si derulam in prezent un proiect finantat prin POSDRU. Avand in vedere modificarile unilaterale ale Autoritatii de ... (vezi toată discuția)