am cumparat o masina dintr-un targ de masini rulate, iar cand am mers sa o inmatriculez mi s-a comunicat ca nu pot sa-mi elibereze numere definitive din cauza ca trebuie facute verificari cu privire la provenienta bunului in tara ei de origine.
doresc sa stiu baza legala , daca sunt prevazute termene pentru aceste verificare intrastat, daca intr-adevar sunt suspiciuni cu privire la provenienta bunului sau mai degraba abuz in serviciu din partea vreunui functionar, unde pot sa cer lamuriri in scris , oficial in legatura cu stadiul verificarilor
cine ma despagubeste pt faptul ca nu ma pot folosi de bunul cumparat?
cine plateste inmatriculari provizorii la fiecare 30 de zile?
Autoritatea RAR detine baza comuna de informatii privitor la auto declarate furate in alte state
In cazul in care la verificarea auto,se constata ca exista inregistrate datele de identificare ale acestuia in baza de urmarire,in mod automat RAR dispune blocarea datelor de identificare si documentele auto pana la solutionare
Nu exista termene pentru finalizare cercetari
Nu se poate vorbi de abuz in serviciu ,a reprezentantilor RAR in conditiile in care acestia constata existenta datelor auto verificat in lista auto urmarite international
In cazul suspiciunii de furt auto,nu mai puteti desfasura niciun fel de demersuri pentru verificare tehnica,RAR,ITP,intrucat auto figureaza blocat in baza unica de date evidenta auto