avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Drepturile copilului orfan de un parinte
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Drepturile copilului orfan de un parinte

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spune-ti si mie ce drepturi are un copil orfan de un parinte.
Are dreptul la pensie de urmas in urma decedarii unuia dintre parinti? Daca da, cam ce valoare ar avea aceasta pensie.
Va multumesc mult de tot!
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: Andrutadarius1216 , utilizator 14:29, 22 Februarie 2023

Andrutadarius1216 a scris:

Buna ziua
Am o fetiță de 5 ani și un băiețel de 9 ani soția mia decedat de 1 an de zile și aș dori să știu copii mei ce drepturi ar avea eu ii cresc singur nu lucrez nu am ajutor social nimic că cei de la primărie zic că am pământ sunt neajutorat nimeni nu mă ajută va rog să-mi ziceți daca știți ce și cum as putea face ceva Nr meu e 0738513480 sau să-mi lăsați mesaj cu procedurile mulțumesc o zi buna DOAMNE AJUTA

Un răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi pensionari italianu10 italianu10 Dupa decesul tatalui copilul poate beneficia de un oarecare procent din pensia parintelui (vezi toată discuția)
Pensia de urmas milan72 milan72 un copil minor are dreptul la pensia de urmas daca unul din parinti a decedat si a cotizat vreo 15 ani la pensii? (vezi toată discuția)
Ce drepturi financiare are un copil minor in cazul decesului unui parinte rodiana rodiana Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa aflu, din punct de vedere juridic, ce drepturi financiare are un copil minor in cazul decesului unui parinte. Mentionez ca ... (vezi toată discuția)