Daca mutarea este efectiva in alt birou si cu alte atributii, dar nu mi s-a modificat fisa postului intrucat am anuntat ca nu sunt de acord cu aceasta schimbare din motive medicale, cum pot fi trasa la raspundere daca gresesc ceva sau daca nu imi indeplinesc atributiile noi? Mai ales ca nici criteriile de evaluare nu s-au modificat, cele pentru anul in curs fiind mentionate in fisa de evaluare pe anul trecut. Cum poate fi evaluat cineva cu alte atributiuni fara a se i se modifica in mod scris, la jumatea anului, fisa postului ?
Nu am nici un document prin care sa demonstrez ca s-a produs schimbarea. Nu am nici decizie, nici hotarare, nimic, nimic. Ce sa contest daca nu am nimic scris ?
Nu au nici ei asemenea document. Nu au facut deloc. Nu ca nu mi-au dat mie................au efectuat mutarea si schimbarea totala de atributii fara hartii.
Semnarea fisei postului
Buna ziua.Intrebare:Un angajat care lucreaza la o firma fara a semna fisa postului pentru postul pe care il ocupa,poate fi tras ulterior la raspundere in ... (vezi toată discuția)