avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dreptul asupra comentariilor postate la un site
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dreptul asupra comentariilor postate la un site

Am postat comentarii la un site(daca doriti pot trimite mail cu precizarea adresei).
Administratorul a reactionat nervos la unele aprecieri facute de mine si a postat in comentariile sale aprecieri defaimatoare la adresa mea (referitoare la sanatate etc.)
Mentionez ca din postarile mele se deducea destul de usor locul de munca si chiar numele. Am cerut, avand in vedere ca nu am obtinut drept la replica(chiar am fost blocat) sa mi se stearga orice comentariu postat de mine (si, evident, toate replicile postate ce ma vizau). Am fost refuzat in mod grosolan. Ce pot face in aceasta situatie?

Aș adăga faptul(cred, important) că proprietarul site-ului respectiv ar putea fi reclamat pentru încălcarea art. 5,6,și 7 din Legea 217/2015(Este legea noua inițiată de Institutul Wiesel din Romania)
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2015
ContSters366136, utilizator
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 13:40, 7 August 2015
Buna ziua!
Solicitati in scris stergerea contului si a tuturor datelor cu caracter personal de pe respectivul site.
Daca nu primiti raspuns, adresati-va ANSPDCP: [ link extern ]

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la imagine VladMazilu VladMazilu Bună ziua. Aș vrea să întreb, dacă se poate, următorul lucru: Acum trei ani (16 februarie 2016), un portal online (portalsm.ro) a publicat un articol ... (vezi toată discuția)
Fals/furt de identitate-deschidere adresa email dciurba dciurba Care ar fi baza legala in cazul in care cineva mi-a creat un profil pe internet, o adresa de email si in aceasta perioada a corespondat in numele meu pentru ... (vezi toată discuția)
Stergerea datelor personale de pe un site de internet mirabela33 mirabela33 Buna ziua, Am urmatoarea problema. Activez pe un forum a carui discutii sunt indexate pe google. Din pacate contul e foarte vechi si figurez acolo cu ... (vezi toată discuția)