avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu 2 copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu 2 copii

Buna seara. Va scriu cu speranta ca voi primi cat mai multe si mai clare răspunsuri la întrebările mele. Sunt mama a doi baieti (2, respectiv 1 an), care vrea sa divorteze de sotul ei (tatăl copiilor).
Deocamdată nu am loc de munca, dar doresc sa-mi deschid pfa. M-ar ajuta acest lucru pt a dovedi ca îmi permit sa intretin copiii?
2. Locuinta in care m-as muta cu copiii ar fi apartamentul unui prieten pt care nu voi plăti chirie. Mă ajuta acest lucru? (probabil daca ar fi scris undeva, intr-un contract intre mine si prieten? Unde fac acest contract? E de ajuns daca îl fac scris si semnat cu el?)
3. Daca in trecut au fost acte de violenta din partea lui, insa pt care nu am dovezi, pot recurge la detectorul de minciuni? Am facut o plângere la politie, pe care am retras-o, bănuiesc ca nu are relevanta oricum?!
Regula este de stabilire a domiciliului minorilor la domiciliul mamei,autoritatea parinteasca urmand a fi exercitata in comun de catre ambii parinti.Bineinteles ca facand dovada faptului ca realizati venituri si ca aveti un domiciliu cresc si sansele dvs pt a fi stabilit domiciliul celor 2 minori la domiciliul dvs.Un contract de comodat incheiat in forma autentica poate face dovada domiciliului,cat si ancheta sociala realizata la imobilul respectiv.Motivele de divort pot fi dovedite cu probele clasice in principal martori,inscrisuri etc,poligraful in serialele americane Suits si A good wife :Dnu in sistemul nostru de drept.Contactati un avocat pt mai multe informatii .Succes.
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2015
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test poligraf - erori dimex dimex Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)
Filme bune sau carti ce au atins sufletul... ContSters170895 ContSters170895 Deschid acest topic pentru a impartasi si altora filme sau carti ce ne-au marcat...placut...pe care am dori sa le discutam... Pentru inceput ,,12 oameni ... (vezi toată discuția)
Test poligraf stefan_000 stefan_000 Buna seara, am un prieten, care a fost prins luand mita o suma de bani, in urmare seful lui a dispus ca acesta sa fie testat cu detectorul de minciuni. va ... (vezi toată discuția)