Buna seara. Locuiesc pe strada principala a unui oras mic, iar in casa lipita de peretele casei mele este club de noapte. Desi am facut sesizari la Garda de Mediu, Politie, Primarie, Directia de sanatate Publica si toti acestia au venit si au constatat ca este imposibil sa locuim in propria noastra casa (nivelul decibelilor fiind de netolerat), avand in vedere ca zgomotul din casa este acelasi cu cel din club, Primaria a trecut peste orice fel de lege, bun-simt, responsabilitate, etc si au dat patronului clubului autorizatie de functionare, in ciuda tuturor documentelor primite din partea institutiilor mentionate mai sus, in care au solicitat inchiderea clubului. Precizez faptul ca acest patron de club nu detine nicio semnatura a vecinilor (a mea in primul rand, fiind perete in perete), are programul de lucru in fiecare seara de vineri si sambata pana dimineata la ora 5, clubul nu este antifonat, i s-au aplicat in jur de 3 amenzi din partea politiei. Sesizarile mele sunt in numar mare, insa primarul nu actioneaza in niciun fel, ba mai mult i-a aprobat autorizatie de functionare chiar dupa ce a fost personal in casa mea si a confirmat toate reclamatiile mele. Sunt aproape 4 luni de cand ne luptam cu aceasta situatie , insa lupta o duc singur, fara sprijinul nimanui.
Va solicit ajutorul si dvs: ce lege se aplica in situatia mea, ce drepturi am, cui sa ma mai adresez, cum sa actionez; orice sfat este binevoit.
Va multumesc anticipat.
Mihai