avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... club de noapte
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

club de noapte

Buna seara. Locuiesc pe strada principala a unui oras mic, iar in casa lipita de peretele casei mele este club de noapte. Desi am facut sesizari la Garda de Mediu, Politie, Primarie, Directia de sanatate Publica si toti acestia au venit si au constatat ca este imposibil sa locuim in propria noastra casa (nivelul decibelilor fiind de netolerat), avand in vedere ca zgomotul din casa este acelasi cu cel din club, Primaria a trecut peste orice fel de lege, bun-simt, responsabilitate, etc si au dat patronului clubului autorizatie de functionare, in ciuda tuturor documentelor primite din partea institutiilor mentionate mai sus, in care au solicitat inchiderea clubului. Precizez faptul ca acest patron de club nu detine nicio semnatura a vecinilor (a mea in primul rand, fiind perete in perete), are programul de lucru in fiecare seara de vineri si sambata pana dimineata la ora 5, clubul nu este antifonat, i s-au aplicat in jur de 3 amenzi din partea politiei. Sesizarile mele sunt in numar mare, insa primarul nu actioneaza in niciun fel, ba mai mult i-a aprobat autorizatie de functionare chiar dupa ce a fost personal in casa mea si a confirmat toate reclamatiile mele. Sunt aproape 4 luni de cand ne luptam cu aceasta situatie , insa lupta o duc singur, fara sprijinul nimanui.
Va solicit ajutorul si dvs: ce lege se aplica in situatia mea, ce drepturi am, cui sa ma mai adresez, cum sa actionez; orice sfat este binevoit.
Va multumesc anticipat.
Mihai
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 07:51, 11 Iulie 2009
cumva trebuie sa-i actionati in instanta.
Nivelul de decibeli admis pentru o locuinţă.Este de 40 dB noapte şi 50 dB ziua.Faptul că aorgenele semnalate nu au luat nicio măsură este foarte grav.Mai ales dacă le-ţi adresat o plângere în scris.dacă nu aţi sesizat în scris e bine să o faceţi şi să vedeşi ce răspuns primiţi în funcţie de care puteţi merge mai departe la judecată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restaurant, perete la calcan, gard comun Florym801709 Florym801709 Buna ziua, am o intrebare, am tot citit ca multa lume se confrunta cu o problema asemanatoare.... Lipit la calcan cu mine, s-a deschis un restaurant. Avem ... (vezi toată discuția)
Nivel maxim zgomot in apartament Cristi_1970 Cristi_1970 Buna ziua Vecinul de deasupra mea a infiintat o mica sala de repetitii in spartamentul sau,se canta la saxofon,pian si vioara uneori in acelasi timp ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice in repetate randuri missli missli Buna ziua. Locuim intr-un bloc in imediata apropiere de un restaurant. Patronul localului obisnuieste sa tina petreceri dupa orele 22. Bineinteles, cu ... (vezi toată discuția)