in cadrul procedurii de inmatriculare a masinii recent aduse am fost la RAR, am ridicat certificatul de inmatriculare, copie si original . am mers la ANAF , am luat decizia ,am platit taxa. Cand m-am prezentat la ghiseu pentru inmatriculare - nu mai aveam originalul certificatului de inmatriculare . am fost la RAR , am platit publicarea la monitorul oficial pentru a fi declarat nul. Vreau sa urgentez inmatricularea, RAR-ul poate elibera duplicatul pe baza chitantei de plata la MO sau trebuie sa astept cele 8 zile lucratoare ?
Presupunerea mea este ca trebuie sa asteptati cele 8 zile lucratoare deoarece trebuie facute anumite verificari.
poate primiti si alte sfaturi mai competente de la alti coforuministi aamabili.
Cu stima, casy
Conform dispozitii in vigoare,se poate emite de catre RAR duplicatul CIV numai dupa prezentarea exemplarului de la Monitorul Oficial unde a fost publicat pierderea,furtul,
deterioarea exemplarului original si cu cererea de la pct.1b vizata de Biroul Inmatriculari
Acte masina
Octav1996
Buna seara ,sunt unicul mostenitor pentru un autorurism ,sunt in posesia unui certificat de calitate de mostenitor si nu pot gasi actul de proprietate a ... (vezi toată discuția)
Cod rutier
edy_irinel
am cumparat o motocicleta fara carte de identitate.ce fac?
am contractul de vanzare cumparare,am talonu dar nu am cartea de identitate pt ca este ... (vezi toată discuția)