avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Dezvoltare firma
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Dezvoltare firma

Buna seara.As dori sa stiu daca exista programe de finantare pentru dezvoltarea unei firme de transport persoane in regim taxi ,si care ar fi acestea.Mentionez ca am varsta de 39 de ani si detin un PFA pentru desfasurarea activitatii de taximetrie.As dori sa atiu daca se pot face achizitii de masini pentru aceasta activitate, si daca este nevoie de infiintarea unui SRL sau SRL-D.Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Infiintare companie transport pentru uber andrey1412 andrey1412 Ce pasi trebuie facuti pentru a infiinta o companie de transport prin care sa gestionezi masini in regim de inchiriere pentru soferii UBER? (vezi toată discuția)
Pot infiinta persoana fizica autorizata daca am srl? edylll edylll buna ziua, as vrea sa stiu daca pot deveni p.f.a. in conditiile in care in anul 2006 am infiintat un srl dar fara activitate. am depus o perioada declaratiile ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru fabricarea mobilei? claudiu013196 claudiu013196 Salutare, am si eu o intrebare in legatura cu fondurile astea nerambursabile As vrea sa imi fac o firma pentru fabricarea mobilei din lemn masiv . Am ... (vezi toată discuția)