avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Restituire credit patron
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Restituire credit patron

Buna ziua, la data de 30.06.2015 am in soldul creditor al contului 4551 suma de 243.000 ron de restituit administratorului. Incepind cu data de 1.07.2015 administratorul in cauza a cesionat partile sociale detinute in firma, a iesit din firma
(care are un alt administrator acum) devenind simplu salariat. Cum se procedeaza
in continuare pentru a-i restituti vechiului administrator sumele imprumutate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ciortea Zita , utilizator 10:44, 18 August 2015
Va multumesc mult.O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii si model contract de imprumut a unei firme cameliastancu68 cameliastancu68 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: la firma la care lucrez, administratorul a imprumutat firma pentru achizitii marfa, materii prime si ... (vezi toată discuția)
Limita plati persoane fizice 50000 lei sutrif sutrif Buna ziua, Am vandut o masina a carei pret este de 60000 lei. Cumparatorul imi da un avans de 10000 lei. Mai pot incasa 40000 cash in alta zi si doar restul ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism de firma amortizat anita10 anita10 Conform noilor norme este permisa incasarea in numerar a c/v unui autoturism amortizat complect vandut unei persoane fizice in cazul in care suma totala nu ... (vezi toată discuția)