avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare salariu dupa concediu medical sarcina si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare salariu dupa concediu medical sarcina si lauzie

Buna ziua,

O persoana beneficieaza de concediu medical cod 08 (sarcina si lauzie), la 01.07.2015 nu i s-a modificat salariul deoarece contractul de munca se suspenda de drept in momentul in care este in medical, desi suspendarea nu este trecuta in Revisal.
La incetarea concediului i se emite decizia de incetare a suspendarii care trebuie sa cuprinda si modificarea salariului la 1050 lei sau doar data incetarii suspendarii?
Persoana va intra in concediu crestere copil si nu stiu daca ar trebui modificat salariul inainte de a emite decizia de suspendare pentru crestere copil pana la 2 ani sau il las la 975 lei.

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CraciunGeorgiana , utilizator 15:25, 12 August 2015
Daca din concediu de maternitate intra in CCC, atunci decizia de majorare a salariului se va emite la terminarea perioadei de CCC.
Va multumesc mult pentru raspuns.
O zi frumoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie suspendare cim concediu medical cod 08 AndreeaCostea87 AndreeaCostea87 Buna ziua, As vrea si eu sa stiu cu ce data se face decizia de suspendare CIM daca am intrat in concediu medical (de maternitate) incepand cu data de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical dupa concediu crestere copil anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: o salariata caruia ii inceteaza ccc in data de 3 martie 2012, incepand cu 4 martie ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Decizie colectiva salariul minim pe economie 2015 alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, 1. Contractele suspendate ccc se includ in decizia colectiva, sau se face AA la decizia de incetare suspendare (peste 2 ani)? 2. In cazul ... (vezi toată discuția)