avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Deconectare temporara caldura refuzata de furnizor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Deconectare temporara caldura refuzata de furnizor

buna ziua...vreau sa fac o deconectare temporara de la caldura dar nu pot..deoarece..cei de la ENERGOTERM TULCEA..mi-au zis in fata ca imi trebuie sa imi pun centrala termica...le-am spus ca nu am cum sa pun centrala atata timp cat nu sta nimeni in apartament..am dovada de la asociatie ca sunt "0"..persoane in intretinere..ca la fisc sunt "0"..persoane..in apartament nu sta nimeni...nu domne ca trebuie sa va puneti centrala..altfel nu se poate face nimica..ciudat..am sunat un amic care se ocupa cu asa ceva..si mi-a zis ca se poate face deconectarea...fara centrala..sau alta sursa de caldura..in plus deasta si vecini au semnat pentru deconectare....Mi se pare un ABUZ..sa ma oblige sa imi pun centrala..pt.ce...daca nu sta nimeni..?..
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 22:13, 12 August 2015
Exista o explicatie: un apartament neincalzit va afecta apartamentele invecinate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare caldura insomniak74 insomniak74 Sunt debransat de la caldura centralizata de mai multi ani si am surse proprii de incalzire. NU AM SEMNAT NICIUN CONTRACT CU ... (vezi toată discuția)
Exista lege care obliga un proprietar de apartament sa încălzească ... Exista lege care obliga un proprietar de apartament sa încălzească apartamentul dacă nu locuiește în el? (vezi toată discuția)
Debransare caldura in timpul sezonului rece cavallis cavallis Sunt presedinte de asoc.prop si am o problema ridicata de un proprietar bransat. -el munceste in strainatate, la inceput de ianuarie2014 a revenit in tara-ap ... (vezi toată discuția)