avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permise retinute
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permise retinute

salutare la toata lumea as putea sa verific online pe internet starea permisului meu care a fost retinut in romania de catre politia rutiera daca este in cercetari sau suspendat intrucat lucrez in austria si nu pot sa merg in romania cat de curand daca poate cineva sa ami dea un sfat va rog?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 15:45, 11 Iulie 2009
"Lex prospicit,non respicit"-"Legea priveste inainte,nu inapoi"

Pentru a afla situatia permisului dvs.ar trebui sa intrati fie pe site-ul IGPR,fie al Politiei care l-a retinut.In caz de imposibilitate de accesa aceste site-uri si de a solicita relatii prin email de la aceste institutii,solicitati relatii in scris de la acestea,eventual prin telegrame sau faxuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permise retinute pentru alcool walidlondon0105 walidlondon0105 buna cat timp dureaza rezultatele la sange dupa recoltare probelor pt IML?va multumesc (vezi toată discuția)
Dilema in legatura cu permisul JohnnyKid22 JohnnyKid22 Va salut . As dori si eu un raspuns la urmatoarea dilema . Ceea ce va voi intreba nu are legatura cu realitatea , adica nu s-a intamplat si nu se va intampla . ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis in austria  c nicu c nicu buna seara ,ma numesc nicu c.,sunt cetatean roman cu domiciliul in austria.acum 4 luni si jumatate am avut un accident cu un pieton .(pietonul si a rupt ... (vezi toată discuția)