avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permise retinute pentru alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permise retinute pentru alcool

buna cat timp dureaza rezultatele la sange dupa recoltare probelor pt IML?va multumesc
Cel mai recent răspuns: walidlondon0105 , utilizator 12:32, 11 Iulie 2009
Cateva zile....maxim o saptamana.
si cum e posibil in cazul meu sa nu ami vina rezultatele la sange nici dupa 56 de zile de cand mi s-au recoltat probele biologice? l-am intrebat pe agentul de circulatie care mi-a retinut permisul de conducere cand o sa vina rezultatele la care dumnealui ami zice ca na nu are guvernul din romania bani ca e criza foarte pasiv poate sa ami raspunda cineva va rog tare mult?multumesc.
Solicitati , in scris, agentului de politie sa va comunice stadiul dosarului dumneavoastra. Si sa aveti si un exemplar din aceea cerere sa primiti un numar de inregistrare.
Ceea ce v-a raspuns agentul verbal nu are temei legal. Insa , in urma solicitarii scrise trebuie sa primiti un raspuns in maxim 30 de zile. Si apoi, in functie de raspunsul primit se vede cum trebuie actionat.
as putea sa verific online pe internet starea permisului meu actuala daca este in cercetari sau suspendat pt eu sunt in austria acum lucrez si nu as putea merge in romania numai pentru o cerere?multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0.03 Ionut_24 Ionut_24 In data de 7.06 ac, in jurul orelor 06:30, am fost oprit la un control si testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.03. Nu am fost de acord cu ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcool la volan, comportament ciudat al polițistului și suspiciuni de înlocuire probe biologice. vă rog frumos să-mi spuneți ce și cum să fac, vreau dreptate Iurusun Iurusun Buna seara va rog frumos sa mi răspundeți urgent ca sunt disperat de hîrtiile care mi sau facut !!!AN seara de 24 iunie 2018 orele 23 :00, am fost oprit ... (vezi toată discuția)
Pedeapsa conducere sub influenta bauturilor alcoolice ContSters229770 ContSters229770 Buna seara,duminica noapte am fost oprit de politie si mi s-a gasit o alcoolemie de 0.47 in aerul expirat.Imi poate spune cineva exact ce se poate intampla?Si ... (vezi toată discuția)