avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Responsabilitate proprietar sau chirias?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Responsabilitate proprietar sau chirias?

Buna seara, am o mica problema. Sub streasina casei unde stau cu chirie, chiar deasupra usii de la intrare este un ciub de viespi. As dori ca proprietarul sa-l inlature avand in vedere ca sunt alergic. A cui e responsabilitatea de a indeparta cuibul de viespi?
Cel mai recent răspuns: siles , utilizator 19:39, 13 August 2015
Daca sunteti alergic, atunci nu va bagati, chemati o firma de dezinsectie si inchideti-va in casa cat actioneaza ei si distrug tot cuibul.

Cuibul asta de viespi va deranjeaza pe dv., deci asumati-va aceasta cheltuiala. Nu e o reparatie la cladire.
Pai nu e chiar asa,pentru ca in pod sunt o gramada, si in plus au distrus o parte de stresuna cu cuibul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au nevoie de autorizatie sau nu?! Carco Carco #-o O firma de internet prin cablu de retea a bagat netu si la noi pe scara! Problema ii k ei au instalat SWICHul(priza distribuitoare,) in pod fara ... (vezi toată discuția)
Daune in urma inundatiei blocului elishepherd elishepherd Mama mea locuieste la etajul 3 intr-un bloc de 6 etaje. In ultimele 18 luni a fost inundata prin tavan de 4 ori, ultima data intamplandu-se acum doua ... (vezi toată discuția)
Pod la mansarda Bogdan_Escu Bogdan_Escu Buna ziua, Am cumparat recent un apartament situat la mansarda unui bloc, (p+6+m) dintr-un cartier rezidential nou. Deasupra palierului de mansarde (14 la ... (vezi toată discuția)