avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare Contract de Munca - Solicitare detalii catre ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare Contract de Munca - Solicitare detalii catre fostul angajator

Cu respect,

Va prezint urmatoarea speta:

- angajat la o firma 2011 - 2015
- concedii de odihna ramase neefectuate incepand cu 2012
- incetare contract de munca prin demisie in 2015
- in cele 20 de zile de preaviz am solicitat calculul contravalorii zilelor de concediu ramase neefectuate - cerere soldata cu refuz de fiecare data
- dupa ce au trecut si zilele de preaviz, am trimis mail cu aceeasi solicitare, respectiv detalii asupra calcului zilelor de concediu ramase neefectuate (cate sunt pentru fiecare an si cu s-a calculat)

Mi s-a spus sa merg la sediu daca vreau sa fiu lamurit.
M-as fi dus, dar problema este ca lucrez acum intr-un alt oras si nu pot ajunge in timpul programului doar ca sa vad un calcul.

Exista vreo cale legala, in baza careia sa primesc scris acest calcul detaliat? Pe mail sau prin posta.

Mentionez ca intre timp s-a livrat ultima transa de bani care contine teoretic si zilele de concediu - nu pare a fi departe de estimarea mea, dar este chestionabila. Problema este ca nu mai stiu cu precizie numarul zilelor de concediu ramase neefectuate, dar daca le-as vedea detaliat pe fiecare an, m-as lamuri.

Cum sa procedez? Ce imi recomandati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 13 August 2015
Puteti depune o sesizare la ITM , in care sa mentionati faptul ca nu vi s-au compensat in totalitate zilele de CO la incetarea raportului de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a procedat corect in cazul concedierii mele? Carmen2806 Carmen2806 Buna ziua! Pe data de 8.12.2014 mi-am depus cererea pt efectuarea a 17 zile de concediu de odihna ramase neefectuate pe anul 2014. Astazi, in data de 11.12 ... (vezi toată discuția)
Preaviz vs concediu de odihna flaviuscl flaviuscl buna seara! imi puteti raspunde si mie la urmatoarea intrebare,va rog frumos? din data de 23.06.2015 patronii societatii in care lucrez m-au dat in preaviz ... (vezi toată discuția)
Cim încetat abuziv în timpul preavizului, fără efectuarea zilelor de concediu la care nu doream să renunț: se poate face corecție în revisal? CSIMAR CSIMAR Pe data de 21.03.2019 inaintez angajatorului demisia cu preaviz de 45 de zile lucratoare (conf cim).In data de 04.04.2019 transmit pe mail ca pot renunta ... (vezi toată discuția)