avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare nerambursabila mas. 6.2
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare nerambursabila mas. 6.2

Buna ziua. As dori sa stiu care sunt pasii ce trebuie urmati pentru a putea primi finantarea prin submasura 6.2. Am citit cam tot ce era scris pe portalul AFIR. Mentionez ca sunt noua in acest domeniu si chiar nu am habar deloc despre cum ar trebui procedat. Daca cineva m-ar putea indruma as fi recunoascatoare. Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, avem un srl care a primit fonduri europene de la afir ... bogdan.anton bogdan.anton Buna ziua, Avem un SRL care a primit fonduri europene de la AFIR prin PNDR submasura 6.2 in valoare de 35000 euro. Am avut 3 ani in care sa facem venituri ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene hala realizare cablaje auto BalogEugen BalogEugen Buna! Sunt student in anul I in domeniul Inginerie Electrica si m-am tot gandit pentru o afacere pentru viitor in domeniu. Planul meu ar fi o hala de ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile RobertAndrei RobertAndrei Buna ziua , am o ruda care ar dorii niste informatii , desigur imediat m-am gandit la acest site , el vrea sa isi deschida o ferma pentru gaini ouatoare , are ... (vezi toată discuția)