avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contracte de colaborare între PFA si PF.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contracte de colaborare între PFA si PF.

Buna ziua,

Doresc sa fac un contract de colaborare cu o persoana fizica (eu fiind PFA).
Pe lângă semnarea şi stampilarea contractul de colaborare, trebuie să mai aduc si alte documente?

Vă mulţumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:32, 17 Septembrie 2015
Precizati, va rog, cine e prestatorul si cine e beneficiarul in acest contract.
Prestatorul: PFA
Beneficiarul: PF
Contractul trebuie sa fie suficient, atata vreme cat cuprinde toate obligatiile asumate.
Inca o intrebare: in cazul in care un PFA are un contract de prestari servicii cu o companie poate sa mai incheie si un alt contract cu o alta firma ( pe o perioada de 30 de zile) ?
Da, se poate sa prestati catre mai multi beneficiari si chiar e recomandat.

Alte discuții în legătură

Ce contracte ar trebui sa întocmească un pfa? stefan5747 stefan5747 Ce contracte ar trebuii sa întocmească un PFA daca vrea sa lucreze cu un srl? ( pfa ul sa ii faca lucrări srl ului si srl ul sa le plătească) este de ... (vezi toată discuția)
Contract colaborare ioana2685 ioana2685 buna este ok daca se incheie contract colaborare intre srl si persoane fizice.... trebuiesc declarate catre ministerul de finante ....persoanele sau ... (vezi toată discuția)
Pfa - modalitate de a factura banii ciulic ciulic Buna ziua, pentru ca cunostiintele mele in acest domeniu sunt egale cu 0 am ajuns in sfarsit (sper ca este locul potrivit) aici pe forum, avand urmatoarele ... (vezi toată discuția)