avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... INVATAMANT
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

INVATAMANT

Buna ziua!
Va rog, as dori un raspuns la o intrebare legata de moblitatea personalului didactic.Din 2010 sunt titulara in doua scoli, avand catedra formata din 8+10 ore.La una din scoli exista o catedra de 18 ore rezervata- pensionar revizuibil(pesoana respectiva nu ma vine de cca. 7 ani la serviciu).Aceasta catedra este data la continuitate pe perioada determinata(1 an)la un alt coleg care nu reuseste sa obtina la examenul de titularizare peste nota 7.Intrebarea mea este daca eu pot sa trec pe aceasta catedra pentru a nu mai preda in doua scoli?Nu reusesc sa ma lamuresc, daca ma pot incadra la una din etapele:intregirea normei, completarea catedrei, detasare la cerere pe o catedra rezervata sau trebuie sa astept pana doamna pensionara pe caz de boala va iesi la pensie pentru limita de varsta?
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: TraianHeidi , utilizator 11:49, 20 August 2015
Întrucât doamna este titulară, deși este pensionată revizuibil nu puteți să obțineți transferul pe postul acesteia, doar să vă detașați la cerere pe acest post.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)
Metodologie titularizare mirabela23 mirabela23 Buna ziua! Situatia e urmatoarea: o persoana a fost propusa spre titularizare la nivelul scolii (cf. art.253) anul trecut pe un post complet - 18 ore- desi ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva legal pentru a-mi recupera postul? Autor Autor Buna ziua! Doresc sa actionez in justitie ISJ-ul si scoala unde am incadrearea pentru refuzul de a ma primi pe post. Am sa expun in mare situatia data si ... (vezi toată discuția)