avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre cei care dau in judecata multinationalele
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre cei care dau in judecata multinationalele

Buna. Am auzit de diferite cazuri in care cetateni americani dau in judecata diverse multinationale din diferite motive, iesind in castig. Ar fii posibil asa ceva si sub legislatia din Romania?

Cel mai recent răspuns: on64 , utilizator 22:34, 13 August 2015
da in mod cert este. Legea este facuta sa fie respectata...deci, daca esti multinationala asta nu inseamna ca nu trebuie sa te supui rigorilor legilor statului unde faci afaceri, acum depinde despre ce litigii vorbim... ;)
De exemplu daca eu m-am ars la mana datorita faptului ca am tinut-o timp de un an in preajma aerisirii laptopului, eu fiind stangaci, nu puteam tine maousul in dreapta laptopului de unde nu iese aer fierbinte .
Acesta este un laptop pentru gaming, eu fiind gamer stangaci, nu am putut gasi confort, si utilitate in jocuri decat in acea pozitie.
Ma intrebam daca nu s-ar putea face niste demersuri impotriva companiei( un gigant multinational) nu stiu daca e voie sa public numele pe acest forum.
Sa ma plang de faptul ca stangacii nu au fost avertizati in legatura cu acest lucru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a instalat, pe scară, sistemul de senzori pentru prevenirea exploziilor la instalația de gaze, și am fost pus la plată deși am centrală electrică. e corect? AMS1 AMS1 Buna ziua, Am un apartament intr-un bloc in care tocmai s-a instalat, pe scara, sistemul de senzori pentru prevenirea exploziilor la instalatia de gaze, ... (vezi toată discuția)
Plata energiei termice itosoft itosoft Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc cu 18 apartamente, dintre care 12 au centrala proprie, ceilalti sunt racordate la centrale termice centralizate. Dupa ce se ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a incalzi apartamentele nelocuite dintr-un imobil florentinadobre florentinadobre Buna ziua, as dori sa stiu daca proprietarii de apartamente nelocuite au obligatia legala de a incalzi aceste apartamente,avand in vedere ca cei care locuiesc ... (vezi toată discuția)