avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Import accesorii auto - drepturi autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Import accesorii auto - drepturi autor

Va salut!

Ma confrunt cu o dilema . Vreau sa import din china niste ormanente de inox praguri pentru autoturisme. Pe fiecare model este trecut numele modelului masini cu care este compatibil.De exemplu: GOLF, OCTAVIA,PASSAT. Intrebarea mea este daca voi cumpara aceste produsein momentul in care ajung in vama romana pot fi acuzat pentru incarcarea drepturilor de autor?
Pe produse nu apare marca gen VW,Skoda,Kia etc, doar modelul masini.
Am vorbit cu vanzatorul si imi spune ca nu sunt probleme de acest gen insa nu stiu daca este asa.
Ce parere aveti ? Voi avea probleme in vama romana?
Sa adresez o intrebare si celor de la vama? Nu vreau sa am probleme , prefer sa intreb sa stiu si daca sunt probleme renunt la ideea de a mai importa.

Astept cu deosebit interes prererile dvs. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 11:59, 14 August 2015
Analizati discutia din linkul de mai jos, va poate fi de folos in a decide cum veti proceda in continuare.
www.avocatnet.ro/content/for...
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de piese se monteaza in ca z de dauna auto oana roxana oana roxana Am avut un accident si la momentul de fata am masina in service pentru reparatii pe RCA -ul celui vinovat. Cei de la service mi-au spus ca piesele ce trebuie ... (vezi toată discuția)
Dealer volkswagen care mi-a pus viata in pericol Iulian1977 Iulian1977 Buna dimineata, Va retin cu o poveste ceva mai lunga si anume... In Aprlie 2008 am cumparat un autovehicul marca VW Jetta, nou, de la reprezentanta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina rares85 rares85 Buna ziua Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina adusa din germania si ducand-o la r.a.r sa gasit ca seria caroserie prezinta un cordon de sudura,seria ... (vezi toată discuția)