avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil pana la 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil pana la 2 ani

Buna ziua,
Am nascut o fetita pe 14.10.2013 si am intrerupt activitatea la locul de munca si am intrat in condediu incepand cu 25.11.2013
Cum se calculeaza perioada de concediu crestere copil (am optat pentru concediu de 2 ani)?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:04, 14 August 2015
1. - Veti fi in concediu crestere copil (CCC) pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani adica pana pe 14.10.2015.
- Daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a benficia d CCC atunci, fie ca intra sau nu in CCC cel putin o luna, se reduce CCC al dvs. cu o luna de zile adica pana inclusiv pe 14.09.2015.

2. Incepand cu data de 15.09.2015 sau cu 15.10.2015, dupa caz, inceteaza CCC si plata indemnizatiei si puteti relua activitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcere munca dupa concediu crestere copil Luca35 Luca35 Buna ziua. Daca fetita mea implineste 2 ani in 15 iunie a.c, cand ma intorc la munca? In 14, 15 sau 16 mai? Multumesc (vezi toată discuția)
Legea pentru concediul de crestere a copilului simi7705 simi7705 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema legata de concediul de crestere a copilului. Am o fetita nascuta pe 22.05.2013. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Tatal in concediu pentru cresterea copilului loreesha loreesha Buna ziua! Voi naste in luna mai a.c. si pentru k nu am fost angjata nu voi putea beneficia de indemnizatia pentru crestere copil. Intrebarea mea este dak ... (vezi toată discuția)