avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... lmprumut nerestituit, posibilitati de recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

lmprumut nerestituit, posibilitati de recuperare

Acum cateva luni am imprumutat pe cineva cu bani, vreo 200 de lire trimisi prin moneygramm. Intelegerea fusese sa mi-i dea dupa doua luni asta fiind undeva la jumatatea lunii mai. De atunci ma rog de el sa imi dea bani inapoi si nimic tot felul de scuze cum ca nu are. Vreau sa stiu daca pe baza chitantei de la moneygramm si a conversatiilor de pe facebook il pot da in judecata si sa imi recuperez bani.
Imi cer scuze daca intrebarea mea nu ajunge pe forumul dedicat unui astfel de subiect!
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2015
Katalynna, utilizator
Cel mai recent răspuns: Katalynna , utilizator 19:46, 14 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos pentru sfat. Pe langa chitanta pe care am pastrat-o exista si conversatia pe Facebook in care m-a rugat sa il imprumut si conversatiile ulterioare in care i-am solicitat sa imi restituie bani, plus ca nu sunt singura persoana de la care s-a imprumutat si nu a returnat. L-am avertizat de intentii si sper sa se rezolve totul amiabil, dar daca nu, vroiam sa stiu ca am o sansa sa imi recuperez bani. Inca o data va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii recuperare imprumut acordat Geo_t2007 Geo_t2007 Buna dimineata. Am si eu o problema: acum aprox 3 ani am imprumutat unui var suma de 2000 de euro,fara a incheia un contract scris, cu intelegerea verbala de a ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat cu 2.600 de euro un prieten care mă evită sau mă agresează verbal când îi cer banii înapoi. poate să mă ajute cineva cu un sfat? elisa2012 elisa2012 Buna seara! Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta. Pe parcursul a unui an jumatate,am imprumutat un prieten cu o suma mare de bani,este vorba despre 2600 ... (vezi toată discuția)
Bani dati fara acte legale daniela_b daniela_b am imprumutat in luna septembrie o cunostinta cu 1500 ron si 350 E,si ma tot amana cu returnarea sumei,mentionez ca nu am facut nici un act oficial si nici ... (vezi toată discuția)