avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Despre insolvabili persoane juridice
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Despre insolvabili persoane juridice

O societate aflată în evidenţa fiscală, figurează cu obligaţii de plată mai mici decât sumele prevăzute pentru a fi cerută INSOLVENŢA, astfel:
, suma este de 1000 +... până la 40000 lei.societatea nu deţine bunuri, nu deţine conturi bancare
În ce condiţii pot să recuperez creanţele datorate, după primirea confirmărilor de la Instituţii că nu deţine bunuri imobile, mobile, nu deţine conturi bancare, prin care derulează operaţiuni finaciare?
În ce condiţii pot să o declar INSOLVABILĂ? Societatea figurează actualmente ,la registrul comerţului este în funcţiune, fără activitate.
Cel mai recent răspuns: insolvabil , utilizator 15:49, 18 August 2015
Buna ziua

Poate exista penalitati sau dobanzi pe care le puteti adauga debitului principal si, in acest fel, poate depasiti valoarea prag.

Am avut o speta asemnanatoare cand valoarea prag era de 45000 lei si am reusit sa ajung la valoarea prag prin cumularea debitului principal cu dobanda legala.

Apoi va trebui sa solicitati atragerea raspunderii administratorului si doar asa poate veti recupera suma solicitata.
LEGISPERITUS, nu am posibilitatea sa adun sume pana la pragul de a cere intrarea in INSOLVENTA . Tomai de aceia am intrebat cum sa recuperez sumele care sunt in cuantum pana la 1000, cum pot costitui dosarul de INSOLVABILla o persoanajuridica? ce cazuri ati mai intalnit???
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! rog răspuns cat mai detaliat posibil! am o sentinta ... EmLL EmLL Bună ziua! Rog răspuns cat mai detaliat posibil! Am o sentinta civila definitiva si irevocabila si am de recuperat niste drepturi banesti. Am deschis si ... (vezi toată discuția)
Insolvabilitatea ukzspan ukzspan Am 2 intrebari: 1. O societate care are un autoturism dar valoarea lui este mai mica decat valoarea datoriilor catre bugetul local poate fi facuta ... (vezi toată discuția)
Pasi pentru recuperare debite cati m. cati m. Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la urmatoarea problema: Avem un debitor - persoana juridica- de peste 7-8 ani. Pentru recuperarea acestui debit ... (vezi toată discuția)