avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont bancar.
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont bancar.

Buna seara. As dori sa stiu cat are dreptul un executor judecatoresc sa puna poprire pe un cont bancar. Titularul contului nu lucreaza si in cont intra doar indemnizatia pentru copii pe care este poprire totala. Este normal?
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 11:50, 17 August 2015
Din punctul meu de vedere ar trebui sa notificati executorul cu privire la destinatia sumei care se ia din cont. Din cate stiu eu indemnizatia copiilor nu poate fi urmarita silit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont bancar danaly03 danaly03 Bună ziua. Executorul poate pune poprire pe o suma dintr un cont bancar, în care primesc doar indemnizatie crestere copil și alocațiile copiilor? ... (vezi toată discuția)
Poprire de la anaf pe alocatia copilului mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Cine poate, va rog sa imi spuna daca ANAF-ul poate pune poprire pe un cont bancar al carui titular sunt, in conditiile in care in acel cont primesc ... (vezi toată discuția)
Perimare cont poprit Dahrma Dahrma Daca poate cineva sa-si faca timp sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari... 1.Poprirea unui cont de catre un creditor bancar poate fi perimat? 2.Sunt ... (vezi toată discuția)