avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva procurorului- model
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva procurorului- model

un procuror de pe langa judecatoria a dispus neinceperea urmariri penale vizand infractiuna de violare de domiciliu.am facut recurs si sa reedeschis urmarirea penala in potriva persoanelor respective.acum doresc sa fac plangere la CSM dar nu stiu cum sa imi intemeiez plangerea impotriva procurorului respectiv.va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 01:19, 22 August 2015
Accesati siteul www.inspectiajudiciara.ro-ghidul persoanelor interesate sa se adreseze justitiei.
nu am reusit sa gasesc pe sait un model de cere.va rog sa ma ajutati daca se poate cu un model de cere
Nu orice greseala a unui procuror este o culpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie la hotararea de neincepere a urmaririi penale amuri amuri Buna ziua! As dori sa stiu cum se formuleaza o contestatie la o Hotarare de neincepere a urmaririi penale, avand in vedere ca toate probele din plangerea ... (vezi toată discuția)
Rezolutia procurorului prin care respinge o plangere ca inadmisibila este o rezolutie de neincepere a urmaririi penale, in sensul art 278 ind 1 cpp lawfull lawfull Rezolutia procurorului prin care respinge o plangere ca inadmisibila este o rezolutie de neincepere a urmaririi penale, in sensul art 278 ind 1 CPP ? Se pare ... (vezi toată discuția)
Contestatie nup liliaxinte liliaxinte Acum 3(trei ani) mi-a fost talharit apartamentul in care locuiesc. In acelasi timp au fost sparte mai multe apartamente in zona. Mi-au fost furate mai multe ... (vezi toată discuția)