avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenzi sau amenda lipsa rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenzi sau amenda lipsa rovinieta

Buna seara.
Din luna martie (10 martie) pana in prezent am circulat fara rovinieta (am uitat sa o mai platesc). Pe 10 august am primit un proces verbal prin care sunt anuntat ca am fost surprins fara rovinieta pe 10 martie si sa platesc 250 RON (sau jumatate in 48 ore)
Am platit amenda si am platit si rovinieta.
Intrebarea mea este urmatoarea: ma pot astepta sa primesc mai multe amenzi pentru lipsa rovinietei in aceasta perioada (10 martie - 10 august), atat timp cat eu nu am fost instiintat de aceasta contraventie decat pe 10 august?
Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2015
vdingo11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pilu , utilizator 08:39, 16 August 2015
Parerea mea este ca nu, deoarece este vorba de o singura contraventie continua, nu e vorba de mai multe contraventii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Probleme cu rovigneta sandoor sandoor Buna ziua, am o Dacie double cab, de 3 ani, pentru care anual in Octombrie cumpar rovigneta pe un an de zile ca sa nu mai am problema in urmatorii 12 luni. In ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru lipsa rovinieta dupa ce am vandut masina Aaprilie Aaprilie Azi, 26.04.2012 am fost instiintat ca am fost amendat pentru ca in 23.11.2011 am circulat fara rovinieta!!! X-( In instiintare este precizata valoarea amenzii ... (vezi toată discuția)