avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Probleme medicale - persoane cu handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Probleme medicale - persoane cu handicap

Buna ziua
Sunt o persoana cu handicap grav si am nevoie de internare recuperare pe perioade lungi. Medicul de fam. nu imi mai elibereaza trimitere motivand ca nu au voie decat un anumit nr. de internari pe an. Va rog sa-mi spuneti exista in legislatie vreo prevedere in acest sens?
De asemenea am auzit de la diverse persoane ca a fost data HG prin care se reglementeaza acest lucru. Va rog daca stiti nr. acestei HG sa-mi spuneti, am nevoie urgent de acesta informatie. Multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:02, 16 August 2015
Gasiti aici toate informatiile dorite:
[ link extern ]
Cred ca si acest raport va poate furniza mai multe informatii:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare gradinite pentru copii cu nevoi speciale mdcc mdcc Buna seara ,va rog din suflet,am nevoie de informatia asta mai ceva decat aerul!!! Ce autorizatii trebuiesc pentru deschiderea unei gradinite pentru copii cu ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara-legea sanatatii mintale LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Avem o persoana in familie care de aproximativ 3-4 luni da semne de depresie psihica. Mentionez ca a fost internata o data la spitalul Obregia sub ... (vezi toată discuția)
Drepturile persoanelor cu handicap conform noii legi a asistentei sociale catalinaciobotaru catalinaciobotaru Buna ziua, Un membru al familiei mele are certificat de handicap grav cu insotitor. Strangerea actelor necesare pentru eliberarea anuala a unui certificat ... (vezi toată discuția)