avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CEC BANK
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CEC BANK

buna ziua,am primit o notificare privind situatia contului ce il am la CEC BANK in care nu am mai inregistrat nici o operatiune in ultimele 10 luni,la care in aceasta notificare situatia contului meu este prezenta ca fiind de 0.00 ron.M-am prezentat la CEC BANK a doua zi cu prezenta notificare pt a inchide acest cont si mi sa spus ca nu stie din ce cauza in aceeasta notificare apare 0.00 ron si ca la ea pe calculator as avea de plata o suma de 38 de ron?in notificarea primita mai scrie ca in cazul neprezentari in termen de 2 lun la sediul lor de la data comunicari prezentei notificari banca va inchide contul mentionat.CE AS PUTEA FACE ACUM SA LE PLATESC ACEEA SUMA SCOASA NU STIU DE UNDE SAU SA NU PLATESC NIMIC SI SA ASTEPT CELE DOUA LUNI???
MULTUMESC!!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:39, 17 August 2015
Trebuie sa vedeti clauzele contractului incheiat cu banca,conditile generale de administrare a contului.
Probabil că suma reprezintă comisioanele de administrare a contului care s-au adunat lunar, de-a lungul perioadei în care dvs. nu aţi mai efectuat operaţiuni şi nu mai aveaţi bani în cont. Acele comisioane se percep atât timp cât există contul, indiferent dacă aveţi sau nu bani în cont şi indiferent dacă faceţi sau nu operaţiuni. Sfatul meu este să pklătiţi acei bani deoarece - chiar dacă suma este mică - veţi figura ulterior ca "rău platnic" la Biroul de credit
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2015
elenagabi, utilizator
Nu faceti absolut nimic. Soldul care apare in contul dvs este un tertip facut de banca,pentru a nu inchide contul.
de unde stiti ?
Suma reprezintă comisioane pentru administrarea contului. S-au terminat banii rămași în cont și v-au dat în debit. Dați-le banii (este o sumă pentru care nu merită să vă complicați inutil) și închideți contul dacă nu mai aveți nevoie de el.

Alte discuții în legătură

Cont neinchis la banca crys1976 crys1976 Buna . Ma cheama Cristi si am o mica problema cu banca . An 2006 firma la care am lucrat m_ia facut card la Banca pt. a incasa salariul. An 2007 am plecat in ... (vezi toată discuția)
Impartirea cheltuielilor pe proprietari, la plata intretinerii prin ordin de plata latka latka Care sunt cheltuielile legate de contul bancar al unei asociatii ( in principiu m-ar interesa in mod specific la CEC Bank) si cum imparte cheltuielile pe ... (vezi toată discuția)
Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema ... ov001ci ov001ci Locuim in strainatate si parintii mei nu au avut nici o problema sa-si scoata pensia din Romania pina la moartea mamei de anul trecut. Am anuntat moartea mamei ... (vezi toată discuția)