buna ziua,am primit o notificare privind situatia contului ce il am la CEC BANK in care nu am mai inregistrat nici o operatiune in ultimele 10 luni,la care in aceasta notificare situatia contului meu este prezenta ca fiind de 0.00 ron.M-am prezentat la CEC BANK a doua zi cu prezenta notificare pt a inchide acest cont si mi sa spus ca nu stie din ce cauza in aceeasta notificare apare 0.00 ron si ca la ea pe calculator as avea de plata o suma de 38 de ron?in notificarea primita mai scrie ca in cazul neprezentari in termen de 2 lun la sediul lor de la data comunicari prezentei notificari banca va inchide contul mentionat.CE AS PUTEA FACE ACUM SA LE PLATESC ACEEA SUMA SCOASA NU STIU DE UNDE SAU SA NU PLATESC NIMIC SI SA ASTEPT CELE DOUA LUNI???
MULTUMESC!!!
ce comisioane puteau sa-mi bage din moment ce in notificarea privind situatia contului trimisa de ei scrie negru pe alb 0.00ron si urmatoarea zi cand m-am dus la ei apar cu 38 de ron???
puteti sa faceti cerere se inchidere de cont sau cereti explicatii in scris asupra sumei de 38 de lei si adresati-va in scris protectiei consumatorului.