avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare teren

Buna ziua
Am cumparat o casa cu teren ,160 mp, iar pe teren mai exista o casa construita pe 60 mp de unul din cei 3 frati , intre timp persoana a decedat . Cei 2 frati au ramas mostenitorii de drept , fara sa cedeze ex cumnatei dreptul asupra terenului si detine cf hotarii judecatoresti doar cladirea mansardata fara nici un metru patrat de teren de sub casa si spatiul de trecere prin curte
Constructia a inceput in urma cu 6 ani la 40 cm de casa fara autorizatie de constructie,fara inscrierea in cartea funciara, etc :justcuz:,toate ferestrele , balconul si usile sint in curtea mea la fel apa , canalizarea si curentul electic ,eu nu pot repara acoperisul din cauza cablului
Nu doreste sa cumpere terenul aferent casei si alee de acces, dar eu sa platesc impozit pe o teren
Ma pot adresa primariei de sector , si inspectiei in construcii pentru demolarea cladirii , sau ce pot sa fac in cazul asta
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2015
bertcon, utilizator

Alte discuții în legătură

Revendicare teren bertcon bertcon Buna ziua Am cumparat o casa cu teren ,160 mp, iar pe teren mai exista o casa construita pe 60 mp de unul din cei 3 frati , intre timp persoana a decedat . ... (vezi toată discuția)
Am cumparat un apartament nou acum trei ani la mansarda, et.3 ... dido_dijmarescu dido_dijmarescu Am cumparat un apartament nou acum trei ani la mansarda, et.3 , vecinul de sub noi a taiat din acoperis vreo 15cm si din dreptul nostru ca nu-i intrau ... (vezi toată discuția)
Distanta constructie vecin MIRELA1979 MIRELA1979 VA ROG SA MA AJUTATI IN LEGATURA CU O PROBLEMA .LOCUIESC IN CLUJ INTR-O CASA CONSTRIUTA ACUM 12 ANI SI AM DISTANTA FATA DE VECIN DE 0,80 CM . EL ISI ... (vezi toată discuția)