Buna ziua! Am o casa construita pe un teren in concesiune pe 49 de ani la noi in oras, pe care nu o mai pot continua sa o finisez, datorita lipsei fondurilor. De 3-4 ani incerc sa termin constructia.
Casa nu are ferestrele si usile. La primarie mi s-a spus la inceput ca nu o pot vinde decat dupa ce e constructia gata( parter+mansarda, fara acoperis), apoi doar dupa ce e gata acoperisul. Am reusit sa fac acoperisul cu chiu cu vai. Am vrut sa fac actele de vanzare cu persoana care vrea sa o cumpere, dar iarasi de la primarie mi s-a comunicat de data aceasta ca abia dupa ce voi pune si ferestrele si usile. Ori, eu nu mai am fonduri sa fac acest lucru, tocmai acesta e motivul pentru care vreau sa o vand, pentru ca mai e nevoie de foarte multi bani si nu imi permit.
Intrebarea mea este urmatoarea: In ce conditii am dreptul sa imi vand imobilul construit pe aceasta concesiune? Concesiunea poate deveni vreodata proprietatea celui care o cumpara, sau devine la randul lui concesionar?
Va multumesc.
Faceti cu cel ce dorește sa cumpere un precontract de vânzare cumpărare prin care va oferă in avans suficienți bani cat sa montati in interesul lui la aceea casa ușile si ferestrele dorite de el. Abia dupa aceea, veți avea acordul primăriei sa vindeti si întocmiți actele de vânzare la notariat
Revendicare teren
bertcon
Buna ziua
Am cumparat o casa cu teren ,160 mp, iar pe teren mai exista o casa construita pe 60 mp de unul din cei 3 frati , intre timp persoana a decedat . ... (vezi toată discuția)