Buna ziua. Am un teren in concesiune pe 49 de ani. Fiul meu ar vrea sa construiasca o casa pe acest teren din banii lui. Cand pot sa ii fac act vanzare-cumparare fiului meu? Imediat dupa ce este gata fundatia? Daca nu, atunci cand? Tin sa mentionez ca ma grabesc sa ii fac actul vanzare-cumparare, deoarece am sanatatea precara si sunt in varsta si mai are alti frati, iar la succesiunea dupa inmormantarea mea nu e corect sa se imparta aceasta locuinta fiind facuta din banii si munca lui pe terenul meu. Astept un sfat. Multumesc!
Multumesc pentru raspuns. Acum eu sunt concesionarul. Concesiunea o va prelua fiul meu in momentul in care vand casa? Cum se procedeaza? Are sanse sa devina proprietar din momentul in care vand casa, sau cand?
Casa-cesiune
alina27
buna ziua.vreau sa cumpar o casa care este sub contract de cesiune si am inteles ca 49 de ani nu pot sa o vand.actele cica se fac prin firma si la primarie.cat ... (vezi toată discuția)
Casa la rosu
AlbertMiru
Am facut un precontract la notar( s-a platit un avans de 5000 euro) cu un dezvoltator imobiliar, pt. o casa la rosu si terenul aferent, urmand ca la terminarea ... (vezi toată discuția)