avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Prima casa - pot achizitiona un imobil in rosu aflat ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Prima casa - pot achizitiona un imobil in rosu aflat pe un teren concesionat?

Buna ziua, vreau sa cumpar o casa la gri (subsol, parter, etaj, mansarda, acoperis, ferestre, usi, izolatie exterioara si cam atat). terenul pe care este construita casa este in concesiune pe 50 de ani din care au trecut cam 6 ani. ma pot incadra in conditiile pentru prima casa. casa are intabulare, cadastru.
va multumesc. bogdan
Va puteti incadra daca casa are proces verbal de receptie finala a constructiei , cadastru si intabulare!B-)
Va multumesc pentru raspuns, dar casa s-a vandut. a fost o ocazie unica.
Stati linistit! Ocazii din acestea "unice" vor fi in 2010 din ce in ce mai multe!B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii vanzare imobil concesiune dlgoe00 dlgoe00 Buna ziua! Am o casa construita pe un teren in concesiune pe 49 de ani la noi in oras, pe care nu o mai pot continua sa o finisez, datorita lipsei fondurilor. ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa ”la gri” laurentiubogdan laurentiubogdan Vreau sa cumpar o casa in stadiul ”la gri” - tencuita, cu ferestre, usa exterioara, acoperis cu invelitoare, fara utilitati trase. - Ce acte ... (vezi toată discuția)
Intabulare mansarda care are receptia facuta la primarie ylppa2003 ylppa2003 Buna ziua, La un imobil construit acum 50 de ani cu doua scari, formate din parter, etaj 1 si acoperis , am construit deasupra apartamentului meu de la etajul ... (vezi toată discuția)