avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Copie dupa buletin ceruta la agentie turism
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Copie dupa buletin ceruta la agentie turism

Salut,

Mi-a fost cerut o copie dupa buletin la o agentie de turism (mai exact o asociatie de turism, asa isi spun ei).
Cat de normal este acest lucru?

Tipul de excursie este circuit, cate 1-2 zile la aceasi locatie. Iar ei sustin ca au nevoie de copiile dupa buletin a ambilor participanti la excursie (eu si prietena) pentru ca unele locatii le cer aceste copii dupa buletin, si al doilea motiv ca asa este politica acestei asociatiei.

Mentionez ca excursia nu este in tara.

Sa dau aceste copii dupa buletin?

Va multumesc,
Marius.

Alte discuții în legătură

Ong organizare excursii yeny yeny As dori sa ma interesez in ce masura o asociatie non-profit care are ca scop sustinerea copiilor cu talent artistic, poate organiza in afara de programele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , agentia de turism a anulat vacanta in dubai din martie ... sandidu sandidu Buna ziua , Agentia de turism a anulat vacanta in Dubai din martie 2020. Ne ofera aceiasi vacanta in martie 2021 . Conditioneaza participarea noastra cu ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie pentru sediu de firma Costica33 Costica33 Va rog ajutati-ma si pe mine cu o informatie. Am primit pentru a da acord o cerere tip de sediu de firma de la un proprietar. Cererea e completata de un ... (vezi toată discuția)