avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme custodie

Buna

Va rog daca puteti sa ma ajutati in problema descrisa mai jos.
Este o prietena si doresc s-o ajut, de aceea am apelat la dvs.

Mesajul ei:
"Sunt divortata de 5 ani iar custodia fetitei mele e la tatal ei. Prin santaj emotional a reusit sa intoarca copilul impotriva mea si de aceea nu am copilul langa mine. In timpul casniciei am cumparat o casa la tara ,o casa veche care la vremea aceea a costat 8000 de euro iar in timpul divortului eu am renuntat la partea mea pentru copil..doar pentru simplul fapt ca ea a ales sa stea cu el. Nu am vrut sa il pun sa vanda aceea casa pe care nu mai luam cat a dat pe ea si sa ma despagubeasca pe mine pentru ca nu mi-am dorit sa mearga prin chirii cu copilul si sa il chinuie. Poate nu am facut bine ce am facut dar atunci asa am gandit, sa fie mai bine pentru copil. Am divortat si custodia ia revenit lui cu drept de vizita si un program si pentru mine in ceea ce o privea pe fetita mea, de 2 ori pe luna sa o iau la mine la sfarsit de saptamana, o luna in vacanta de vara si la sarbatori sa ne intelegem intre noi. Am discutat cu el si am decis ca nu imi va pune piedici in ceea ce o privea pe fetita si ca ne vom intelege omeneste. Eu aveam toate aceste drepturi dar cu cat timpul trecea lucrurile au inceput sa se schimbe in rau. Tot timpul face scandal si cearta cand vreau sa o iau si mi-o da sa o vad si sa o iau doar cand vrea. As vrea sa stiu ce as putea sa fac cat mai repede sa pot sa o iau de acolo pentru ca nu e bine deloc. Ar mai fi multe de spus dar as vrea sa vorbesc cu cineva in privat daca se poate. Multumesc."
Ultima modificare: Duminică, 16 August 2015
dorintm, utilizator

Alte discuții în legătură

Custodia copilului, schimbare nume in certificatul de nastere ana1993 ana1993 buna seara, sunt mamica unei fetite de o luna jumatate, si am probleme cu sotul ( actualmente suntem in divort). Pentru a intelege problema pe care o am voi ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)
Despre divort cimpan elena cimpan elena sint casatorita si sotul e plecat an germania la munca ar putea el baga divortul de acolo tinind cont ca toate actele sant la mine si avem si un copil ... (vezi toată discuția)