sunt si eu intr-o situatie disperata...sunt casatorita si am o fetita de 7 luni...stam la sotul acasa...precizez ca sunt in concediul de cresterea copilului...si am ajuns in situatia in care nu se mai poate....sotul nici nu vrea sa auda de divort...ma ameninta ca-mi ia copilul desii eu ma ocup de ea..eu stiu absolut toate nevoile ei...cum pot sa fac sa sa-mi iau copilul...daca ma decid sa plec..cu siguranta nu-mi pot lua copilul cu mine....si nu stiu daca pot sa stau fara fetita pana cand se va decide custodia...de aceea nu indraznesc sa pun piciorul in prag...va rog sa ma ajutati...cu cateva sugestii...va multumesc!
Daca considerati ca relatiile dintre dvs.si sot sunt grav vatamate si continuarea casatoriei nu mai este posibila,atunci puteti introduce actiune de divort.Instanta de judecata va hotari odata cu pronuntarea divortului si caruia dintre parinti ii va fi incredintat copilul.Dar avand in vedere varsta foarte frageda a fetitei,aveti toate sansele ca aceasta sa va fie incredintata dvs.spre crestere si educare.
Puteti solicita de asemenea pe calea unei ordonante presedintiale ca fetita sa va fie incredintata dvs,pe toata durata procesului de divort.