avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1041 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Blocare cale de acces (strada) de lucrari canalizare ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Blocare cale de acces (strada) de lucrari canalizare timp de 1 luna

Buna ziua ,
Am rugamintea sa-mi furnizati un cadrul legislativ cu privire la legalitatea blocarii totale a strazii in vederea efectuarii de lucrari de canalizare, fara amenajarea unei alte cai alternative, care sa fie practicabile si semnalizate. Strada mea a fost blocata timp de 1 luna si va continua sa fie, uneori nici accesul pietonal nu era in siguranta, din cauza acestor lucrari. Vreau sa stiu daca exista un cadru legal care sa-i oblige pe constructori sa puna la dispozitia locuitorilor la sfarsitul fiecarei zile drumul deblocat sau daca il obliga sa amenajeze alta cale de acces.
Mentionez ca nici echipajele de interventie (salvare , pompieri, politie) nu au acces - sau au unul neamenajat , prin camp, nesemnalizat, adica in toiul noptii nu cum sa identifice drumul.
Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Acces auto la proprietate Dan Ilie Dan Ilie Sunt proprietarul unui imobil aflat in zona centrala a orasului.In urma unui proiect de modernizare,facut cu fonduri europene,accesul auto catre proprietate a ... (vezi toată discuția)
Acces blocat pe strada privata claudia.c claudia.c Buna ziua, Acum un an ne-am construit o casa si toate cheltuielile privind utilitatile si drumul le-am suportat noi si ceilalti locatari, mai putin unul. Acum ... (vezi toată discuția)
Borduri puse prost si semnalizare inexistenta. primaria, cnadr, politia sau isc? rov rov Buna seara. Problema este: Pe str. Raului din Craiova (o strada extrem de lunga, cu scuar pe mijloc pana acum neamenajat, sub care se afla o magistrala de ... (vezi toată discuția)