avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 289 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi salariale câștigate în instanță în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi salariale câștigate în instanță în învățamântul superior

Lucrez la o instituție superioară de stat. Din luna martie Dl Ponta ni-a promis că ne va da restul din banii câștigați la procesul pierdut de Guvernul României pentru acea majorare nerealizată în 2010-2011. Într-adevăr au primit banii profesorii și personalul didactic auxiliar din cadrul învățământului preuniversitar, cei din învățământul superior nu. Contabilul șef de la instituția la care lucrez a fost la București la Ministerul Educației și i s-a răspuns că vom prom banii după rectificarea bugetară care, din câte știu eu, s-a făcut.
Oare știți ceva mai concret?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 17 August 2015
Adresati-va Ministerului Educatiei in aceasta privinta. Ei sunt cei mai in masura sa va raspunda cat mai exact la problema dvs.
Ultima modificare: Luni, 17 August 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare treapta dupa concediu crestere copil alessia2007 alessia2007 Buna ziua. Lucrez in invatamant si sunt incadrata pe treapta profesionala III de 4 ani. In perioada 2010-2012, am fost in ccc. In 2010 am obtinut ... (vezi toată discuția)
Asistent social discriminat in invatamantul romanesc ancapatrinjan ancapatrinjan de cand legea invatamntului poate fi ,, batuta ,, de o lege a salarizarii. Mă numesc Pătrînjan Anca și lucrez de 9 ani ca asistent social la Centrul ... (vezi toată discuția)
Salarizare bella_isa68 bella_isa68 Vin cu rugamintea sa ma lamuriti intr-o problema privind salarizarea mea. In anul 2010 am absolvit Fac de Stiintele Comunicarii,luandu-mi licenta in sesiunea ... (vezi toată discuția)