avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte casatorie cu cetatean indian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte casatorie cu cetatean indian

Doresc sa ma casatoresc cu un cetatean indian in Romania. El vine cu viza pe 3 luni de vizita. Are toate actele necesare pt. casatorie in Romania, dar la Ambasada ne-au spus ca pe langa dovada de celibat ii trebuie si permis de rezidenta pe teritoriul Romaniei in vederea obtinerii certificatului de cutuma . Fara acest permis cum putem sa ne casatorim daca nu-l obtinem ? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Anca Iova , utilizator 20:03, 23 Iunie 2024
Multumim pentru informatii.
Ultima modificare: Duminică, 23 Iunie 2024
Anca Iova, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cu cetatean indian cu acte de rezidenta in italia Octavialuiza Octavialuiza Buna seara.Va rog sa ma ajutati , ce acte sunt necesare pentru casatorie civila dintre o romanca si un cetatean indian cu acte de rezidenta in Italia. ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei sau probleme juridice georgetazih georgetazih As dori sa-mi scrie-ti actele necesare pentru casatoria in Romania dintre un cetatean roman si un cetatean indian si procedurile.Daca poate sa-mi trimita ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean indian Selena2017 Selena2017 Buna ziua,incerc sa ma casatoresc cu un cetatean indian de un an de zile si nu reusesc. Am fost in India sa ne casatorim si nu am reusit,ne-au cerut foarte ... (vezi toată discuția)