avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru DNA
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru DNA

Buna ziua,
As dori sa stiu in ce conditii se poate ridica sechestru impus de DNA asupra conturilor si bunurilor unei firme. Tin sa mentionez ca am castigat in instanta plata drepturilor salariale ca urmare a concedierii ilegale , dar societatea imi spune ca nu poate sa-mi plateasca drepturile salariale datorita sechestrului pus de DNA. Pot face vreun demers eu ca persoana- angajat al societatii? Sau societatea e obligata sa faca demersurile necesare.
Va multumesc pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Legalitate sechestru asigurator - bunuri personale fost asociat srl mimy78 mimy78 buna ziua, am o problema la care as dori sa primesc un sfat daca se poate. am facut parte dintr-o societate cu raspundere limitata avand 50% parti sociale, in ... (vezi toată discuția)
Daune pentru repararea prejudiciului AndreeaY AndreeaY As dori sa aflu detalii legate de plata daunelor in cazul intarzierii platii salariului (9. In temeiul dispozitiilor art. 166 alin. (4) C. muncii, este ... (vezi toată discuția)
Sechestru ridicat apare la taxe si impozite enacherobert enacherobert Buna ziua, m-am lovit de o problema azi care m-a bagat in ceata, ideea e ca acum cativa ani am avut o masina pusa sub sechestru din cauza unui dosar, s-a ... (vezi toată discuția)