avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cerere audienta procuror
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cerere audienta procuror

Ce ar trebui sa contina o cerere pentru a obtine audienta la procuror?
Pentru raspuns la obiect este necesar sa prezentati minimum de date relevante
Audienta la procuror poate avea mai multe interese -comunicare stadiu cercetare,urgentare finalizare cercetare,comunicare solutie dispusa in cauza,etc
Teoretic ,redactati cerere in care precizati numar dosar,datele dvs de identificare ,calitatea pe care o detineti in cauza ,urmand sa invocati motivele in fapt=motivele de fapt pe care se intemeiaza cererea si care va determina sa solicitati implicarea procurorului, justificand si argumentand demersul
Urmeaza sa motivati in drept temeiul legal al demersului dvs
Puteti anexa la cerere documentele pe care le apreciati utile si necesare pentru solutionarea spetei sau in sustinerea motivelor invederate de dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Memoriu prim procuror mihaela1985 mihaela1985 As dori sa scriu un memoriu catre Prim Procurorul Parchetului in legatura cu un dosar de vatamare corporala si distrugere de bunuri, care de 1 an de zile nu a ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal itm roxanne80 roxanne80 as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie la un proces verbal al ITM. Stiu ca nu se poate merge dupa un formular tip :) dar as vrea ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ce se poate face dacă nu am fost chemat la judecată, ... JeoanilGeorge JeoanilGeorge Bună ziua! Ce se poate face dacă nu am fost chemat la judecată, chiar dacă am avut acest drept!?, nu am primit nici o citație/comunicare (vezi toată discuția)