avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Ce se poate face dacă nu am fost chemat ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Ce se poate face dacă nu am fost chemat la judecată, ...

Bună ziua!
Ce se poate face dacă nu am fost chemat la judecată, chiar dacă am avut acest drept!?, nu am primit nici o citație/comunicare
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:36, 15 Ianuarie 2023
Ce fel de judecata? Ce obiect a avut? De unde ati aflat de judecata?
Pentru analiza si eventual raspuns care sa va fie de folos este necesar sa furnizati date relevante
Daca apreciati ca detineti calitate in cauza ,aveti dreptul sa va instituiti cu pretentii prin cerere oficiala la instanta care are pe rol solutionarea spetei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere audienta procuror nedelcuandreea nedelcuandreea Ce ar trebui sa contina o cerere pentru a obtine audienta la procuror? (vezi toată discuția)
Citat ca martor Almaris Almaris Am primit o citatie pe adresa imobilului pe care il administrez, dar care este pe numele meu, mai bine zis pe cele doua prenume pe care le am, pentru ca numele ... (vezi toată discuția)
Cum recuperezi permisul de conducere Lozi Lozi Bună seara va deranjez cu o intrebare am condus mașină cu numere provizoriu expirate iar astăzi am primit o citatie comunicare minunta penala și nustiu ce ... (vezi toată discuția)